Virtual reality klinkt nog altijd als een element uit de toekomst, maar inmiddels maakt deze geavanceerde technologie volop deel uit van de gamewereld. De Oculus Rift neemt in populariteit met de dag toe, net als de hoeveelheid games in het assortiment. Kom snel meer te weten over de allernieuwste games voor de Oculus Rift.

Veel bijzondere momenten

Hoewel de komst van de eerste gameconsoles nog niet eens zo lang geleden is, is er sindsdien erg veel veranderd op het gebied van gaming. De komst van virtual reality is een erg belangrijke vooruitgang, want nu kunnen gamers als jij meer dan ooit een gamewereld ervaren. Meer dan ooit ben jij het middelpunt van de game. Dankzij de komst van de Oculus Rift is deze wereld van virtual reality ook erg toegankelijk geworden voor de gehele gamewereld. Dit zorgt uiteraard voor een opbloeiende game-industrie, waar jij de vruchten van kunt plukken. In het assortiment vind je talloze games die goed aansluiten op jouw wensen. Ontdek zelf met welke game jij je urenlang vermaken kunt.

Shooters en science fiction

Als jouw gamevoorkeur ligt bij actiegames, dan ben je hier bij het juiste adres. Voor de Oculus Rift zijn er veel games te vinden waarbij je onbelemmerd kunt schieten op monsters en overige vijanden. Met de virtualrealitybril bovendien realistischer dan de games die je tot nu toe hebt gespeeld. Binnen de actiegames is er veel diversiteit. Zo zijn er natuurlijk de populaire shooter games, waarbij je bijvoorbeeld in een woestijnachtig landschap je vijanden moet uitschakelen. Daarnaast kun je ook kiezen voor ware science-fictiongames, waarbij je in een ruimtevoertuig de ruimteoorlogen moet uitvechten. Realistischer dan ooit tevoren, helemaal met het optimale geluidssysteem van de Oculus Rift, waarmee de woestijntrip of ruimtereis nog boeiender wordt.

Andere games

Wie geen behoefte heeft aan al dat schietgeweld, kan ook kiezen uit vele andere games. Zo kun je je onder meer virtueel begeven op de racebaan in één van de vele gave racegames. Hierbij hoort uiteraard ook een speciaal Oculus Rift-stuur. Voor de jongere speler zijn er ook tal van interessante spelletjes die zij met de virtuele bril kunnen spelen. Deze games zijn niet alleen erg leuk, maar ook erg leerzaam. Zo wordt gamen niet langer gezien als tijdsverspilling. Ze kunnen kiezen uit games die bijvoorbeeld gebaseerd zijn op Lego of een spel waarbij je als vos op tactische wijze goudstukken moet zien te verzamelen.