Het nieuwste van het nieuwste op het gebied van hyperrealistische games vind je hier. Het aantal games voor de Oculus Rift neemt flink toe nu de console in populariteit toeneemt. Alle games zorgen voor een geweldige, levensechte ervaring die je niet snel meer zult vergeten. Lees snel meer over de snelle vooruitgang op het gebied van virtual reality.

Onvergetelijke ervaringen

De game-industrie ontwikkelt zich razendsnel, wat je nu allemaal op de markt ziet aan technologische hoogstandjes was twintig jaar geleden ondenkbaar. De nieuwste ontwikkeling op het gebied van gaming is virtual reality. Velen kennen de Oculus Rift al dankzij de grote publiciteit rondom dit vernuftige apparaat, maar inmiddels begint de virtuele bril meer aan populariteit te winnen. Het aantal games voor virtualrealityconsoles als de Oculus Rift breidt zich al flink uit en daar zitten gegarandeerd games tussen waarmee jij je vele uren kunt vermaken.

Sensationele games

De keuze uit games is groot, voor iedereen zit er een ideale game tussen. Was jij bij de traditionele gameconsoles een fervent liefhebben van shooter games? Dan heb jij hier de keuze uit veel verrassende games. Van realistische schietpartijen in een ware horrorsetting tot aan gedetailleerde achtervolgingen in de science-fictionwerelden. Deze zeer uitdagende games zorgen gegarandeerd voor uren aan plezier. Kijk zelf rond in het assortiment en ontdek de vele opkomende games. Virtual reality zorgt gegarandeerd voor een totaal andere beleving van deze games dan dat je tot nu toe gewend bent.

Ook voor de kinderen

Niet alleen voor de oudere doelgroep zijn apparaten als de Oculus Rift uitermate geschikt om een middag mee te gamen. Ook voor kinderen is virtual reality een erg interessante wereld om te verkennen. In het assortiment van games vind je veel erg leuke en bovendien educatieve games waarmee de kinderen zich ongetwijfeld mee gaan vermaken. Zo kunnen zij als vos rondlopen in een wereld waar ze door middel van eigen inzicht raadsels moeten oplossen en munten moeten verzamelen. Spelen op apparaten als de Oculus Rift is dus verre van tijdsverspilling.

Gamen was nog nooit zo leuk

Om de game-ervaring te optimaliseren bestaan er naast de games ook extra hulpstukken, waarmee de games nog realistischer worden. Denk daarbij aan een stuur, zodat de racegames nog leuker worden dan voorheen. Om de optimale game-ervaring te beleven, kent de Oculus Rift bijvoorbeeld een geavanceerde koptelefoon, zodat je je ook qua gehoor helemaal in de virtuele wereld bevindt.