Een videogame spelen zal voor jou nooit meer hetzelfde zijn. De Oculus Rift is een ware revolutie op het gebied van virtual-realitygames. Nog nooit eerder zagen games er zo levensecht uit, want nu doe je zelf écht mee in de game. Een bijzondere ontwikkeling, waar jij nu ook deel van uit kunt maken.

Revolutionair

Iedereen heeft wel eens een driedimensionale film gezien. Daar merk je al dat de beleving van de film heel anders wordt, alsof je er zelf deel van uitmaakt. Die beleving is nu geoptimaliseerd en is volledig geschikt voor thuis. De extra intense beleving van een game of film in het genre virtual reality is nu binnen handbereik. Bovendien kun je alle avonturen gewoon in je eigen woonkamer beleven, alleen of met je vrienden.

Plezier maken met high tech

De toekomst op het gebied van entertainment is gearriveerd. De beleving van de Oculus Rift is tot dusver ongeëvenaard. Met dit vernuftige apparaat weet je zeker dat je je iedere dag kunt vermaken met de vele opties van deze virtualrealitybril. De Oculus Rift is zeer gemakkelijk te bedienen, namelijk met je hoofd. Zelf bepaal je waar je in de film of game heen kijkt, zodat je meer regie hebt over wat je te zien krijgt. De bril is makkelijk te verstellen, zodat iedereen gebruik kan maken van dit apparaat. Naast de bril kun je ook extra onderdelen aanschaffen, zodat je bijvoorbeeld kunt sturen tijdens het spelen van racegames. Zo kun je de games nog beter ervaren.

Veel keuze

De Oculus Rift is al lang niet meer die technologische hype waar enkel de whizzkids weet van hebben. Tegenwoordig is de bril een steeds populairder wordende manier om games en films te beleven. Met de bril kun je veel diverse films en games ervaren. Het aanbod wordt met de dag groter, dus je zult niet teleurgesteld raken als je ziet wat je allemaal kunt met deze bril. Games en films zijn in meerdere genres te verkrijgen.

Voor jong en oud

Ook voor de jongere deelnemers is de Oculus Rift een grote aanrader. Voor hen zijn veel leuke games om te spelen, die naast vermakelijk ook erg leerzaam zijn. Zo zijn er games te vinden waarbij de kinderen meer leren over hoe ze hun creativiteit kunnen uiten. Zo weet je zeker dat de tijd die je kinderen met de Oculus Rift doorbrengen geen verspilde tijd is.