De afgelopen decennia heeft de wereld van gaming een grote ontwikkeling meegemaakt. Nu is het tijd voor de volgende grote stap op gaminggebied, namelijk de komst van virtual reality. De komst van de zeer geavanceerde Oculus Rift is een ideaal moment voor jou om de eerste ervaringen op te doen met deze virtuele wereld.

Nieuwe game-ervaring

Meer dan ooit tevoren zal jij zelf ervaren hoe het is om in de virtuele wereld van games rond te lopen. Alles wat je nodig hebt zijn een goed functionerend beeldscherm en een virtuele bril van Oculus Rift. Door de bril zie jij jouw games of films naar keuze in een heel ander daglicht. Hoe je je ook voortbeweegt, het beeld blijft optimaal. Deze nieuwe gamesensatie brengt jou een geheel nieuwe wereld om uitgebreid te verkennen, alleen of met je vrienden. Samen beleef je de mooiste avonturen in virtuele werelden, zoals de woestijn of de ruimte. Een nieuwe, bijzondere manier om je vrije tijd mee door te brengen.

Van uitmuntende kwaliteit

Niet alleen de game-ervaring wordt stukken beter, maar ook de kwaliteit van de beelden die je ziet is een stuk mooier. Het zeer realistische en gedetailleerde beeld van de games en films zorgt voor een sublieme en onvergetelijke ervaring. Door middel van de geavanceerde technologie van de Oculus Rift lijkt het echt alsof je je in een andere wereld bevindt. Hier hoef je geen peperduur beeldscherm voor aan te schaffen, van de kwaliteit van de video is gegarandeerd . Ook kun je met het grootste gemak een video bekijken, die voor de Oculus Rift bestemd zijn. De virtualrealitybril is dus niet alleen een uitkomst voor de gamer, maar ook voor de filmliefhebber. In het assortiment kun je zelf zien uit welke games en films je kunt kiezen. Van shooter games en racegames tot spelletjes voor de wat jongere gamer, je hebt keuze genoeg.

Ideale bril

Met de Oculus Rift ondervindt je geen enkele hinder. Deze bril is erg prettig in gebruik. De bril sluit goed aan op je hoofd, want de bril is erg gemakkelijk te verstellen. Zo kun jij de bril gemakkelijk opzetten, maar in het geval van kinderen is de afmeting ook geen enkel probleem. Naast de uitstekende kwaliteit van video, kent de Oculus Rift ook veel voordelen op het gebied van geluid. Met het integrale geluidssysteem beleef je de games en films nog beter. De koptelefoon zit bovendien ook erg comfortabel.