Nooit eerder was gamen zo realistisch als nu. De gamewereld is klaar voor de zoveelste grote verandering, namelijk de opmars van virtual reality. De hypermoderne techniek zorgt gegarandeerd voor een onvergetelijke ervaring. Dit is het ideale moment om kennis te maken met de Oculus Rift, het apparaat dat een golf van enthousiasme in de gamewereld teweeg bracht.

De nieuwste gamesensatie

Ontdek zelf hoe gaaf het is om je te begeven in een virtuele wereld, een ervaring die onvergelijkbaar is met alle game-ervaringen die je tot nu toe hebt meegemaakt. De Oculus Rift brengt als eerste deze sublieme ervaring naar de woonkamers van veel gameliefhebbers. Dankzij de zeer geavanceerde headset van dit apparaat lijkt het bij iedere gamewereld alsof je er zelf rondloopt, racet of vliegt. Beter dan ooit tevoren kun jij alleen of samen met je gamevrienden virtuele werelden verkennen en samen de vijanden vernietigen of concurrenten verslaan. Een vooruitgang op het gebied van gaming die je niet mag missen.

Headsets van topkwaliteit

Deze geweldige game-ervaring is mogelijk door de zeer geavanceerde technologie achter de Oculus Rift. Het beeld is van een sublieme kwaliteit door de hypermoderne technologie. Daar heb je niet eens een onbetaalbaar scherm voor nodig. Naast een goede kwaliteit van het beeld is een goed geluid ook erg belangrijk, zodat de ervaring nog mooier en bovenal realistischer wordt. Voor het allerbeste geluid heeft de headset van Oculus Rift een gebruiksvriendelijke koptelefoon, waardoor je tijdens het spelen of kijken geen last hebt van een te warm hoofd. Met alle ongemakken is uitgebreid rekening gehouden. Zo zijn de shooter games, racetoernooien of andere spellen nog leuker. De headset is bovendien zeer makkelijk te verstellen, zodat ook kinderen de headset op kunnen krijgen zonder dat het apparaat te los zit.

Makkelijk in gebruik

Naast de zeer geavanceerde headset heb je bij de Oculus Rift-games ook veel bijkomende elementen. Bij racegames hoort immers een stuur, zodat je met alle gemak door de bochten kunt scheuren. De controller is bovendien erg prettig in gebruik, want zonder dat je direct zicht hebt op de knoppen, lukt het je zeker om jouw personage naar behoren te kunnen besturen. Met een druk op de knop ben je binnen no time bij het gebruikerspanel, zodat berichten uit de gamecommunity altijd te lezen zijn. Zo zie je meteen of één van je vrienden online is. Op de site vind je alle details over de Oculus Rift, de bijbehorende besturingssystemen en de keuze uit veel diverse games voor jong en oud.